Kalauz Jutka – Bemutató az Átrium Film-Színházban

A Kalauz Jutka című zenés előadást mutatja be az Orlai Produkció; a darab március 5-től látható a Margit körúti Átrium Film-Színházban.

A nemrég megnyílt Átrium Film-Színházba egy előadás erejéig beköltözik az ’50-es évek, Egri Márta és zenekara segítségével – olvasható az Orlai Produkció MTI-hez eljuttatott közleményében.

Az előadás zenei utazás lesz az ’50-es évek világába, olyan slágerekkel, mint a Csak tudnám, hogy miért oly morcos, a Troli-trolibusz, az Egy boldog nyár Budapesten, az Egy dunaparti csónakházban, a Gyere, ülj kedves mellém, vagy a Kalauz Jutka.

Az előadást Böhm György állítja színpadra. Szerinte az előadás műfaja a színház és a koncert között található. A közlemény idézi a rendezőt, aki az előadás születéséről szólva elmondta: „A dalok kiválasztásánál Nemlaha György segített, pontosabban ő válogatott és mi az ő ajánlatából választottunk. A leglényegesebb az volt, hogy zeneileg minőséget képviseljenek”.

A dalok Egri Márta és a Heilig Gábor vezette zenekar előadásában elevenednek meg. A Jászai Mari-díjas színésznő már az Orlai Produkció több, a Belvárosi Színházban játszott előadásában is szerepelt, köztük a Sírpiknik vagy a Kramer kontra Kramer című darabban.

Forrás: MTI