A Sziget készíti a Budapest Park zenei programját

Az április 25-én induló szezonban a Sziget Szervezőiroda állítja össze a Budapest Park zenei programjait. A felek a napokban kötöttek megállapodást arról, hogy közösen fejlesztik tovább a szabadtéri szórakozóhely kínálatát.

A tavaly indult Park egyszerre akár tízezer főt befogadó infrastruktúrája, fedett nagyszínpada és technikája neves nemzetközi előadók kiszolgálására is alkalmas, így lehetőség nyílik olyan zenekarokat vagy dj-ket elhozni Budapestre, amelyek és akik a Sziget által szervezett fesztiválok időpontjában esetleg nem érnek rá – fogalmazott Gerendai Károly, a Sziget Szervezőiroda vezetője az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményben.

A kommüniké kitér arra, hogy a Budapest Park a legfiatalabb és egyben a legnagyobb szórakozóhely a fővárosban. Tavalyi első szezonjában több mint 200 ezer látogató fordult meg a 11 ezer négyzetméternyi komplexumban.

Mint Vető Viktória sajtófőnök fogalmazott, a Sziget szerepvállalásának köszönhetően nemzetközi sztárfellépőkre, tematikus minifesztiválokra vagy akár a szervezőiroda egyéb nagy fesztiváljainak (Sziget, Balaton Sound, VOLT) „fel- és levezető” programjaira számíthatnak az érdeklődők idén a Parkban.

Forrás: MTI