Adj egy mosolyt! Jótékonysági aukció és gála a Werk Akadémián

Még pár napig van lehetőség a Werk Akadémia jótékonysági aukcióján licitálni képző- és fotóművészek munkáira!

Néhány ezer forint a kezdő licit Segal Viktor közel száz éves szakácskönyvére, Réz András rendezői székére, Kárászy Szilvia szerencsehozó Buddhájára, Tímár Péter Csinibaba című filmjének nevezetes fényképezőgépére, Waliczky Tamás Márton László kötetéhez rajzolt eredeti címlap grafikájára. 2012. november 26-a óta online aukció zajlik a www.werkakademia.hu –n. Erre a Werk Akadémia hallgatói, tanárai és barátai, az előbbieken túl többek között Horváth Judit, Kacsák Tamás és Weiler Péter festőművész, Marjai Judit és Kálló Péter fotóművész, Liptay Gabriella kommunikációs igazgató, Lang Sonja divattervező ajánlottak fel szívüknek kedves tárgyat. És a lista nap mint nap bővül!

A bevételt a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány kapja. Munkatársai nevetéssel gyógyítják a kórházakban fekvő gyerekeket és időseket. „Az akciótól jelentősebb szállítmány mosoly várunk oda, ahol nagy szükség van rá. És ha közben mi is egymásra mosolygunk, annak már roppant pozitív  mosolygazdasági kihatásai lehetnek” – jegyezte meg Réz András a Werk Akadémia művészeti vezetője. Hasonló véleményen van Greifenstein János, a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány művészeti vezetője is.

A két hetes virtuális aukció bevételét december 14-én a belvárosi Közhelyben nyilvános gálán és neves közreműködők társaságában adják át. A fellépők között találjuk Tóth Vera énekesnőt, a Lóci játszik formációt, a Lakmusz-Kaktusz rögtönzések színházát és a Piros Orr Bohócdoktorokat.

Az aukciót itt lehet követni: http://werkakademia.hu/adj-egy-mosolyt

 Forrás: kortársPR