Hetven divattervező ünnepi kreációi a Millenárison

A Minden, ami divat című ingyenes programon 25 és 30 év közötti magyar tervezők hordható, utcai viseleteit, illetve „kis” fekete, ünnepi öltözékeket mutatnak be.

A Millenáris Parkba költözött a WAMP népszerű dizájnvásár, amely vasárnap hetven divattervező ünnepi kreációit vonultatja fel.

A Minden, ami divat című ingyenes programon 25 és 30 év közötti magyar tervezők hordható, utcai viseleteit, illetve „kis” fekete, ünnepi öltözékeket mutatnak be – mondta Rothman Gabriella, a WAMP kommunikációs vezetője az MTI-nek.

Az eseményt két helyszínen rendezik meg: a Millenáris D csarnokában hetven tervező kreációi szerepelnek, a Showroomban pedig a legkreatívabb alkotók ruhái, táskák és ékszerek várják az érdeklődőket.

Látható lesz például az Elysian csoport csontszínű felsője és nadrágja, az Artista stúdió színes ruhái, Tamara Barnoff fehér blúza, hátán fekete pillangókkal. Bemutatkoznak az Annchi Fashion, az Ooh my deer, valamint a Waiting for You tervezői, ott lesz Berecz Vanda és a KAG különleges bőrtáskáival, ékszerekkel készül az Ékezet Galéria, a Lokalwear, a NYD, az Ottoman Design és Ternovszky Zita testékszertervező.

A Millenáris Fogadóban mások mellett a Kartonjáték csoport karton babaháza és konyhája, Konda Brigitta kerámiái, Markus Oldson brit művész grafikái, különleges édességek, Szántó Tibor sós csokoládéja, valamint lakberendezési tárgyak várják az érdeklődőket. Készült egy fotófal is, amelyen a látogatók megörökíthetik új szerzeményeiket. Lesz továbbá személyre szabott stílustanácsadás stylistok segítségével, az Ékezet Galéria programján pedig az ékszerkészítésről tudhatnak meg többet az érdeklődők – összegezte a programsorozatot Rothman Gabriella.

Forrás: MTI