Hugh Jackman hangszálaira szabták A nyomorultak új slágerét

Korán kiszivárgott, hogy A nyomorultak filmváltozata egy vadonatúj dalt is tartalmaz a színpadi musicalhez képest, ráadásul kifejezetten Hugh Jackman kedvéért írták. A premier közeledtével az ausztrál szupersztár részleteket is elárult a dalról.

„Annyira nekem írták, hogy arra is vigyáztak, tökéletesen passzoljon a hangfekvésemhez – meséli Jackman.  A két szerző, Schonberg és Boulil eljöttek és megnézték a Broadway-n az egyszemélyes show-mat. Derekasan végigülték a két és fél órát, hogy minden hangszínnel megismerkedhessenek. A végén gratuláltak, és elmondták, hogy pontosan rám szabják az új dalt. Én csak annyit válaszoltam: igyekszem nem elcseszni.”

Jackman A nyomorultak főhősét, az egykori fegyenc Jean Valjeant alakítja. A neki írt új dal a Suddenly (Hirtelen) címet viseli, és akkor hangzik el, amikor Valjean találkozik a kis Cosette-tel, akit a pályakezdő Isabelle Allen alakít.

A nyomorultak filmváltozatát óriási várakozás előzi meg, mert minden idők egyik legnépszerűbb musicalje kerül vászonra. Több mint 60 millió ember látta 42 országban, 21 nyelven, s bár 27 éve mutatták be először, még mindig rekordokat döntöget a pénztárakban. Jackman mellett többek között Russell Crowe, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Amanda Seyfried és Sacha Baron Cohen gondoskodik a sztárparádéról.

Les Miserables – hazai bemutató: 2012. december 27.

Forrás: www.uipduna.hu