Galgóczi Dóra: Megszülethettél volna – Könyvbemutató

Galgóczi Dóra:

Megszülethettél volna

című könyv bemutatója a Corvina Kiadó szervezésében

Időpont: 2012. november 12. hétfő, 17:30

Helyszín: Libri Mammut Könyváruház

Cím: 1024 Budapest Lövőház u. 1-5.

 

Galgóczi Dórával, a kötet szerzőjével Oláh Andrea rádiós szerkesztő-műsorvezető beszélget.

Közreműködik Huszárik Kata színművésznő.

A könyvről: Vágyak, tervek, kétségek és kérdőjelek sora követi egymást, míg egy nő életébe megérkezik a gyermek. Ez a pillanat gyakran hosszú ideig várat magára. Talán évekig, olykor örökké. Miért tátong szakadék a képzelet és valóság közt?

Az érzékeny lelkű Csilla gondolatban már számtalanszor átélte, hogy édesanyává váljon. Váratlan sorsfordulatok, felbukkanó elbizonytalanodások, valódi céljainak kutatása közben egyre megtorpant a legfontosabb döntés előtt. Sejti, valahol vár rá még meg nem született gyermeke, és vívódásait a hozzá írt levelekben tárja fel. Meglepő őszinteséggel osztja meg hullámzó érzéseit, melyeket sok leendő édesanya átél, de önmaga előtt is titkol. A sorok mögött válaszok rejtőznek, miért olyan élesen kanyargó az út az álmoktól az új életig.

Galgóczi Dóra, a tehetséges, fiatal író, aki már három sikeres könyvvel – a Test a lélek börtönében és a Felpróbált életek című regényével, valamint A nő millió arca című novelláskötetével – hívta fel magára a figyelmet, új művében főszereplőjének életútját feltárva ezeket a szinte valamennyi nőt foglalkoztató izgalmas sorskérdéseket boncolgatja.

Forrás: Corvina Kiadó