Minden vasárnap WAMP a Millenárison!

November minden vasárnapján jelentkezik a népszerű design vásár, a WAMP (http://wamp.hu/hu).

A WAMP új  struktúrával, azon belül vadonatúj szekciókkal is bővíti a kínálatot, alkalmanként egy-egy területet állítva a figyelem középpontjába, de persze a már jól megszokott designerek munkáit sem kell hiányolnia senkinek.

A hónap első WAMP vásárán november 4-én a gasztronómia áll a középpontban. A WAMP  Spájz a minőségi élelmiszerek és az igényes gasztronómiai termékek gyűjtőhelye. Az egyedi tervezésű termékek mellett igazi őszi, téli csemegék, számos hagyományos és szokatlan finomság várja a vásárlókat hat szekcióban. Számos kiállító őszi specialitásokkal vesz részt: forró levesek, melegszendvicsek, melengető sütemények várják az éhes vendégeket.

Különleges pezsgéssel és tárgyakkal csábít a november 11-én sorra kerülő WAMP Vintage, ahol a divatfanatikusok antik csecsebecsék, vintage kincsek, bizsuk, brossok, egyéb ékszerek, ma is hordható praktikus kiegészítők, felújított minőségi bőrtáskák, cipők, ruhák, kalapok és kesztyűk között tobzódhatnak. A tárgykultúra iránt érdeklődőket mai szemmel is értéket képviselő felújított bútorok, lámpák, egyedi design tárgyak várják. Ezen kívül régi képeslapok, plakátok, ma is működő örök életű bakelit lemezek, órák, izgalmas játékok színesítik a kínálatot.

Az első ízben november 18-án megrendezésre kerülő WAMP Mini kifejezetten a gyerekeket célozza meg a csecsemőkortól egészen a kiskamaszokig. A téma legjobb hazai képviselői vonulnak majd fel kizárólag minőségi, a megszokott áruházi kínálatnál sokkal színesebb, egyedi tervezésű és kivitelezésű termékekkel. A palettán gyerekruhák, hordozók, gyerekkönyvek, játékok, kisebb nagyobb gyerekszoba kiegészítők és minden olyasmi szerepel, ami számot tarthat a legkisebbek és szüleik figyelmére. A vásárláson kívül a WAMP Mini számos programot is kínál majd: fotózás, különleges kreatív foglalkozások és meseolvasás is várja a legkisebbeket és szüleiket.

Friss és megfizethető alkotásokkal jelentkezik november 25-én a WAMP Art. Főként festmények, grafikák és fotók várják a vásárlókat, a tervek szerint alkalmanként egy-egy kisebb kiállítás is színesíti majd a válogatást.

December 2-án a divaté a főszerep. A WAMP Fashion (http://www.budapestinfo.hu/magyar-tervezok.html) keretében a látogatók minőségi szelekciót láthatnak a legjobb hazai designerek munkáiból. A rafinált szabású ruháktól kezdve, egyedi cipőkkel, ékszerekkel, táskákkal és más izgalmas öltözékkiegészítőkkel találkozhatnak.

A WAMP a korábbi évekhez hasonlóan  természetesen Karácsonykor is mindhárom adventi vasárnap jelentkezik csupa olyasmivel, ami örömet szerez, ami ajándék.

Dátumok és hangsúlyos témák:

November 4. WAMP Spájz – minden, ami finom 10.00-18.00

November 11. WAMP Vintage – minden, ami érték 10.00-18.00

November 18. WAMP Mini – minden, ami gyerek 10.00-18.00

November 25. WAMP Art – minden, ami szép 10.00-18.00

December 2. WAMP Fashion – minden, ami divat 10.00-18.00

December 9., 16., 23. WAMP Karácsony – minden, ami ajándék 10.00-18.00

Helyszín: Millenáris Park
Cím: 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.

Forrás: MTI