Eros Ramazzotti ismét Budapesten koncertezik

Az olasz popsztár 2013. május 8-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.

Eros Ramazzotti új, NOI címre keresztelt turnéja keretén belül látogat Budapestre. A NOI World Tour 2013. márciusban indul útjára, Eros Ramazzotti az első koncertet Torinóban adja március 9-én. A tavaszi rész május végéig tart, majd a nyári szünet után szeptemberben folytatódik a turné, októbertől decemberig Dél-Amerikában, az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és Dél-Afrikában is fellép az olasz énekes – közölte a koncert szervezője, a ShowTime Budapest Kft. az MTI-vel hétfőn.

Eros Ramazzotti új, NOI című albuma világszerte november 13-án jelenik meg a Universal Music gondozásában. A régóta várt lemez előfutára az Un angelo disteso al sole című kislemez, amelynek rádiós és iTunes bemutatója október 12-én volt, a dal spanyol nyelven is megjelenik.

A 49 esztendős Ramazzotti a nem angolul éneklő sztárok közül az egyik legsikeresebb előadó, visszatérését nagy várakozás előzi meg. Az új album Ramazzotti 12. stúdiólemeze, a popsztár eddig 55 millió lemezt adott el világszerte majdnem 30 éves karrierje alatt.

A sztár többször koncertezett Magyarországon, legutóbb 2009-ben lépett fel Budapesten.

MTI-Fotó: Kollányi Péter

Forrás: MTI