A katolikus latinok is parázni fognak

Negyedik részéhez ért a Parajelenségek-sorozat, és nem kell sokat várni az ötödik részre sem, amely azonban nem folytatás lesz, hanem spin-off, azaz az eddigi részek unokatestvére: olyan film, amely a már kész motívumok, karakterek alapján mesél el teljesen más történetet. Az új rész kimondottan a latin közönségnek szól majd – angolul -, azaz latin színészek katolikus környezeteen paráznak a sok kísértettől. Christopher Landon vezényli majd a stábot. Sőt, a forgatókönyvet is ő jegyzi, ahogyan a Parajelenségek 2-4 esetében is történt.

A projekt annyira előrehaladott állapotban van, hogy a hamarosan startoló Parajelenségek 4 végén, a stáblista után már látható egy beharangozó jelenet, érdemes tehát végigülni a sok betűt.

A Paramount stúdió nem véletlenül szánta rá magát az új produkció összehozására. A statisztikák szerint bár a latin ajkúak az USA népességének csak 16 százalékát teszik ki, ők veszik meg a mozijegyek negyedét. A marketingesek pedig kiderítették, hogy ha katolikus latin sztárok szerepelnek horrorfilmben, a latin közösség tagjai egy emberként indulnak meg a mozik felé.

Hazai bemutató: 2012. október 18.

www.uipduna.hu