Kaszált Liam Neeson új mozija

Liam Neeson thrillerére vették a legtöbb jegyet Észak-Amerikában.

Liam Neeson új filmje, az Elrabolva 2 (Taken 2) tarolt a hétvégén az észak-amerikai mozikban, amelyekben összesen 50 millió dollár (mintegy 10 milliárd forint) értékben váltottak rá jegyet.

A két évvel ezelőtti első részben a Neeson által alakított egykori CIA-ügynök lányát Párizsban elrabolta egy prostituáltak futtatásával foglalkozó albán banda.

A színész által alakított Bryan Millsnek sikerült kiszabadítania gyermekét, az albánok azonban bosszút esküdtek, és a második részben Isztambulban folytatódik a történet. Az Elrabolva 2-t csütörtöktől játsszák a magyar mozikban.

Az észak-amerikai box-office lista második helyére szorult vissza a múlt heti első, a Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak című animációs vígjáték 26,3 millió dolláros bevétellel.

A magyar mozikban már látható produkció egy különleges szállóról szól, ahová Drakulától Frankensteing azért járnak a szörnyek, hogy kicsit ellazuljanak a stresszes munka után. Ám egy napon egyszerű földi halandó keveredik a hotelbe, amiből számos kalamajka származik. Az animációs szereplőknek olyan népszerű színészek adták hangjukat, mint Adam Sandler vagy Selena Gomez.

A harmadik legnézettebb film a Pitch Perfect című mozi volt, az énekes lánycsapatról szóló alkotásra 14,7 millió dollár értékben váltottak jegyet az egyesült államokbeli és kanadai nézők a hétvégén.

Forrás: MTI